Loading...
Karriär 2018-11-14T20:23:38+00:00

Sättningsproblem?
Stabtech erbjuder buller- och vibrationsfria åtgärder

Kontakta Oss

Karriär hos Stabtech

Stabtech växer stadigt och söker hela tiden efter kompetent och driven personal som vill vara med på vår resa. Vi arbetar i hela Sverige men har kontor i Stockholm och Göteborg.

Vill du bli en av oss och göra skillnad i grundförstärkningsbranschen? Då så ser vi gärna att du skickar in en spontanansökan på mail eller söker någon av tjänsterna vi annonserar här nedan.

Lediga tjänster

Anläggningstekniker till Stabtech

Stabtech är ett entreprenadföretag som specialiserat sig på mark- och grundförstärkningsarbeten med Geopolymer, med hela Sverige som arbetsfält. Vi växer och söker två personer på heltid som vill vara med och arbeta i vårt team. Vi utför en unik metod som blir allt med eftertraktad på den svenska marknaden; både inom den privata och den offentliga sektorn.

Uppdrag
Som tekniker arbetar du i team tillsammans med andra tekniker och arbetsledare ute på våra olika uppdrag. Utifrån den projektplanering som finns, utför ni förberedelser av både maskinutrustning, material och etablering. Grundförstärkningen utförs sedan med injektering av expanderande Geopolymer som både förstärker marken och kan justera höjderna på konstruktioner. I ditt uppdrag ingår det även att förbereda lastbilarna till nästkommande uppdrag.

Vi söker därför dig som är lösningsfokuserad och flexibel samt har en god förmåga att ta egna initiativ. Vi ser att du trivs med att samarbeta med kollegor och att arbeta i team. För oss är det viktigt att du är ansvarsfull och ser respekt och ansvar som en självklarhet. På arbetsplatsen kan möten med kunder ske och det är därför viktigt att du har en god känsla för service, då du kommer att representera Stabtech.

Erfarenhet och krav
• Arbete med bygg-, anläggning- eller markarbeten sedan tidigare är ett krav
• B-kort är ett krav, C-kort är meriterande
• Talar svenska och engelska flytande

Vill du ha en arbetsplats som ger dig goda utvecklingsmöjligheter, möjlighet till att arbeta nära beslutsfattare och glatt gäng som arbetskollegor? Tycker du att ovanstående låter intressant och du stämmer in på det vi söker; skicka då in din ansökan för att bli en av oss! Sänd din ansökan till info@stabtech.se

Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta oss på 08-560 432 11.

Kontakta Oss

Fyll i formuläret, skicka ett e-mail till: info@stabtech.se eller ring 08-560 432 11 / 031-16 30 30.

FÖRNAMN *
EFTERNAMN *
EMAIL *
TELEFON *
ORT *
POSTNR *
TYP AV FASTIGHET *
VILLA *
Beskriv vad det avser *

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

LÄS VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY HÄR