Om oss

Stabtech är ett entreprenadföretag som specialiserar sig på tätnings- och grundförstärkningsarbeten med en metod som kallas för Expansionsinjektering. Expansionsinjektering blir alltmer eftertraktad på den svenska marknaden, både inom privata och offentliga sektorn. Vi är ett växande team med bred kunskap och mångårig erfarenhet inom, sättningsskador, geoteknik och grundkonstruktioner. Vi arbetar aktivt med att ta tillvara på varje persons kompetens inom företaget och låta det vara drivkraften i bolaget. Stabtech arbetar över hela landet. 

Våra värderingar

Gå i möte

 

Varje fastighet är unik, likväl alla individer. Därför arbetar vi mot att hela tiden möta varje person, fastighet och förutsättning på bästa möjliga vis. Att dagligen arbeta lösningsfokuserat för att möta era behov och förväntningar ser vi som en självklarhet.

Ge trygghet

 

Trygghet är något som ligger oss alla nära. Vi strävar ständigt mot att vara så tydliga som möjligt i alla led. Från vår första kontakt finns vi nära tillhands för att svara på frågor och funderingar för att skapa den trygghet just ni behöver.

Skapa förtroende

 

Vi tror på att förtroende är grunden till goda relationer. Genom att ha en öppen och nära dialog med våra kunder byggs en tillit upp och vi får möjligheten att erbjuda det vi är bäst på. Under hela processen ska du som kund uppleva att vi tar vårt helhetsansvar och att vi är det självklara valet.

Vi som jobbar på stabtech

Tekniker

Belal

Belal

Witold

Witold

Joakim

Joakim

Micke

Micke

Lauris

Lauris

Linus

Linus

Projektledning

Magnus

Magnus

Dennis

Dennis

Kent

Kent

Kontoret

Nathalie

Nathalie

Marknadsföring/Ekonomi

Ledning

Emil

Emil

Tomas

Tomas

Vattenläckage eller sättningsskador?